Flinke nederlaag Olympia'89/DOS'80 tegen E&O in Emmen


EMMEN - Het vierluik uitwedstrijden in de eredivisie heeft de handballers van Olympia'89/DOS'80 vier punten gebracht. Een vijfde en zesde punt konden bij titelkandidaat E&O niet worden bijgeschreven: 35-23 (rust 16-9).

Het waren cijfers die pasten bij een wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer een-na-laatst. Als je keek naar de vorm van de laatste weken was de uitslag wel opzienbarend, want E&O zat in een vormdip, terwijl Olympia de laatste weken juist goede resultaten behaalde. Vanaf 3-3 zette E&O een tussenspurt in. Jordi van Erp zette met een rake strafworp een punt achter de sterke Emmense periode: 9-4. Voor het oog van veel schoonfamilie uit de regio was hij telkens trefzeker vanaf de zeven meter, vier keer in totaal. Knap voor iemand die normaal gesproken nooit de penalty's neemt. Bij 10-7 leek het weer even een wedstrijd te worden, maar bij rust zag de wereld er weer anders uit voor de Ossenaren: 16-9.

In de tweede helft ging de thuisploeg in eerste instantie verder waar het gebleven was (19-10), maar Olympia richtte zich prima op. Even kwam de ploeg van trainer Frans van Erp in een flow, maar omdat de achterstand al zo groot was, was een totale comeback niet aan de orde: 21-17 en 22-18. Met nog een dikke tien minuten op de klok kreeg Harm van Iperen rood, waarna de score nog een pijnlijk aanzien kreeg. De laatste fase was nog wel leuk voor B-junior Kyan van Berlo die zijn eerste eredivisietreffer maakte. 

E&O - Olympia'89/DOS'80 35-23 (16-9). Scores Olympia: Erik Loeffen 5, Jordi van Erp 4, Frank Loeffen 3, Chiel van Iperen 3, Kevin de Leeuw 2, Harm van Iperen 2, Frennie Bens 2, Kyan van Berlo 1, Twan van Iperen 1.

Reacties

  1. Ecosport Titanium - The Official Site of the Planet
    The Planet Earth titanium max trimmer is a black titanium wedding band giant titanium body jewelry ash supporting the universe as much as nine billion 4x8 sheet metal prices near me years 2018 ford fusion energi titanium old. The planet Earth is home to massive stars and many

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten