Biljartnieuws BC Zeeland week 49



BC Zeeland 3 - Kerkzicht 2 (Nuland)        24 - 26  
Jong Geleerd 1 (Volkel) - BC Zeeland 5    23 - 30 


Van woensdag 20 t/m zaterdag 23 december worden er op 2 plaatsen in de regio voorwedstrijden 3e klas bandstoten gespeeld. Onze vereniging neemt hieraan deel met 3 personen. Gerard Bouten speelt zijn wedstrijden bij Herberg de Mulder in megen en Joey Bongers en Hans v Erp gaan naar Uden om bij Germenzeel hun partijen te spelen. De lengte van de partijen bedraagt 55 car.

Bij Germenzeel wordt er gespeeld op woensdag 20, vrijdag 22 en zaterdag 23 december.
In Megen beginnen ze ook op woensdag 20 december, gevolgd door donderdag 21 december en de slotdag is op zaterdag 23 december.Er hebben zich in totaal 14 biljarters gemeld en de beste 8 gaan door naar de districtsfinale die gespeeld gaat worden van 18 t/m 20 januari bij Germenzeel in Uden.

Tussen Kerst en Nieuwjaar wordt traditiegetrouw weer gespeeld om het kampioenschap van Oss libre / kader. Alle spelers uit het district Oss met een moyenne boven de 4.00 mogen deelnemen aan dit toernooi. De inschrijftermijn is verstreken dus inschrijven voor dit toernooi is niet meer mogelijk. De wedstrijden worden gespeeld bij D’n Iemhof in Oss van 27 t/m 29 december. Toegang tot dit evenement is gratis.

Biljartvereniging Germenzeel uit Uden heeft van donderdag 4 t/m zaterdag 6 januari de organisatie in handen van de districtsfinale 1e klas libre. Lengte van de partijen bedraagt 120 car. en de volgende spelers nemen hieraan deel:
1. Theo Kuijpers       Moira
2. Rien v Gaal           BC Zeeland
3. Andre Gras            Germenzeel
4. Harrie Maas          Touché
5. Harrie v Bommel  KOT
6. Nordin v Gogh      Germenzeel
7. Hans v Erp            BC Zeeland
8. Johnny v/d Camp  Moira
9. Richard Vissers     BC Uden

De beste 2 spelers gaan door naar de Regiofinale en die wordt gespeeld van 2 t/m 4 februari in het district Nijmegen.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en sportieve strijd!!!!


Reacties