FC de Rakt JO19-1 wint van Oss’20!

FC de Rakt JO19-1 mocht als middenmoter OSS’20 JO19-2 ontvangen. De bezoekers maakten bij winst nog een kleine kans op de najaarstitel, maar de mannen van trainers Jacky, Gino, Bas en Willem waren veel scherper in de eerste helft. Na 20 minuten stond de teller al op 2 door goals van Daan Vesters en Ward. Vlak voor rust maakte rechtsbuiten Gijs er nog 3-0 van. Pas na rust begonnen de tegenstanders in de wedstrijd te komen. Maar captain Mike had toen al de 4-0 binnen geschoten. De Ossenaren gooiden veel fysiek in de strijd, het leverde wel 2 goals op maar ook kaarten voor overtredingen die net  op het randje waren. De winst kwam niet meer in gevaar want bij 4-2 bleef het!

Even voorstellen: FC de Rakt JO19-1

Leider: Bas Aarts

Trainer: Jacky van Boxtel
Trainer: Willem van Boekel
Trainer: Gino Wijdeven