Beker sprookje FC Rakt 4 eindigt in Oss!

FC de Rakt 4

Afgelopen zondag trad FC de Rakt 4 aan in Oss tegen Cito 3 voor een plaats bij de laatste 16 in de beker. De thuisploeg bestond uit enkel en alleen Poolse spelers. FC de Rakt 4 trad aan met Daimy, Erik, Antoni en Nechwa als gastspelers. Voor rust kwam De Rakt moeilijk door de fysieke verdediging van de Polen heen. De Arbiter, liet veel toe, dit was voor ons niet fijn, want het haalde het tempo uit de wedstrijd, ook omdat de Ossenaren meer dan eens spelers van ons hinderden en spelhervattingen ophielden. De gastheren scoren halverwege eerste helft na een foutje. De sluwe spits laat de goed keepende Ruud echter kansloos. Na rust dringt de Rakt nog aan maar de thuisploeg weet een fout in het hart van de verdediging genadeloos af te straffen. We dringen aan maar komen mede door het fysieke spel te weinig in de buurt van de Osse goal. Toch lukte het Nechwa nog de 2-1 eretreffer aan te tekenen.

Even voorstellen: Fc de Rakt 4

Leider: Henk Vissers
Leider: Niels van Grunsven