Handbal heren Olympia'89/DOS'80 stijgen door winst op Atomium'61

OSS - De handballers van Olympia'89/DOS'80 hebben voor het eerst dit seizoen een zegereeks van vier wedstrijden gerealiseerd. Zaterdagavond werd Atomium'61 in de tweede helft naar een nederlaag gespeeld: 28-23 na een 13-13 ruststand.
De meest cruciale fase van de wedstrijd was het middelste gedeelte van de tweede helft. Toen maakte Olympia een run van 10-2. Door die sterke fase werd een achterstand van 15-17 ingeruild voor een voorsprong van 25-19. Daarmee was de angel uit de wedstrijd. Beide teams tekenden nog een aantal goals aan, maar het veranderde niets wezenlijks meer aan het wedstrijdbeeld.
Volgende week speelt Olympia ondanks het carnaval toch gewoon. Dan moeten de rood-zwarten het op zondagmiddag opnemen tegen DIOS, de ploeg die dit weekeinde door de formatie van trainer Frans van Erp (nu zesde) werd gepasseerd op de ranglijst.

Olympia'89/DOS'80 - Atomium'61 28-23 (13-13). Scores Olympia'89: Wout van Iperen 8, Geert van de Goor 4, Frank Loeffen 4, Chiel van Iperen 3, Jordi van Erp 3, Frennie Bens 2, Erik Loeffen 2, Martin van Iperen 1, Kevin de Leeuw 1.