FC de Rakt is op zoek naar 50 JARIGEN en TEAMS voor het Toontje Verkuijlentoernooi 2018


Het Toontje Verkuijlentoernooi in het jubiileumjaar van FC de Rakt is een niet te missen evenement in de jaarlijkse voetbalkalender! 

Op zaterdag 16 juni vindt naast het JO17 ook het MO17 toernooi en op zondag het senioren dames- en herentoernooi plaats.

Kom met je team proeven aan de sfeer van meer dan voetbal alleen. De Joost & Friendswedstrijd op zondag koppelt een ludieke inslag aan het sportieve aspect. Over de versie van 2017 wordt nog steeds gesproken dus beleef het zelf. Dit jaar wordt het een wedstrijd van de Sara’s tegen de Abrahammen. Iedereen uit de gemeente Uden en omgeving mag zich hiervoor opgeven met of zonder trainingskamp in de benen. De vrolijke (muziek)noot zal niet ontbreken gedurende dit unieke weekend.

Ontspanning voor jong en oud die houden van een (mid)dagje voetbal en gezellig samenzijn op ons sportpark aan de Aalstweg in Uden met alvast een voorproefje op ons te vieren jubileum.

Wij vragen ook aan de jeugd van FC de Rakt zich tijdig op te geven voor het husseltoernooi op zaterdag 16 juni.

Teams kunnen zich aanmelden via tvt@fcderakt.nl met vermelding aan welk toernooi men deel wenst te nemen waarbij voor het seniorentoernooi een bijdrage wordt gevraagd van Euro 50 over te maken op  NL62RABO0154958379 onder vermelding van de teamnaam.

Komt je team niet uit de directe omgeving van Uden is dat een extra motivatie om deel te nemen aan dit voetbalspektakel. Ook teams uit het buitenland zijn van harte welkom, herzlich wilkommen, a warm welcome, un accueil chaleureux en 熱烈歡迎

Sluit het seizoen in stijl af en kom naar dit ongeëvenaarde spektakel! 

Reacties