Vrijdag 1 juni Vunderkeloop in Macharen


Op vrijdag 1 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2018: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. De 10 en de 5 kilometer starten om 19.30 uur. De jeugdloop start om 19.00 uur. Na afloop is er een prijsuitreiking. Alle deelnemers aan de jeugdloop krijgen een herinneringsmedaille.

Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileumprijs. Wie op de 5 of de 10 kilometer als 25e finisht, krijgt een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk. Het jubileum-shirt kan ook worden besteld. Dat kan bij elke MRC-wedstrijd of door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost € 20,-.

Voor de Vunderkeloop kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven, dus voorinschrijven is niet nodig. De startlocatie is Feesterij ‘t Vunderke / Brasserie L’église in Macharen. De kosten voor deelname aan de 5 en de 10 kilometer bedragen 4 euro. Deelnemers aan de jeugdloop betalen 2 euro. Het tussenklassement, de foto’s en alle overige informatie over de MRC is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl.

Reacties