Vrijdag 8 juni Hazenakkerloop


Op vrijdag 8 juni vindt in Oss de Hazenakkerloop plaats, de vijfde van tien wedstrijden van het Maasland Run Classic circuit 2018. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Start en finish zijn op de Bremlaan, bij de vijver van de Hazenakker in Oss. De Hazenakkerloop start om 19.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking.

Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileum-prijs. Wie als 25e finisht op de 5 of de 10 kilometer ontvangt een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk. Het jubileum-shirt kan ook worden besteld. Dat kan bij elke MRC-wedstrijd of door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost € 20,-.

Er kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven. Voorinschrijven is dus niet nodig. Kosten voor deelname bedragen 4 euro. Meer informatie over de Hazenakkerloop en het Maasland Run Classic circuit 2018 is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl. Daar zijn ook alle uitslagen, foto’s en het tussenklassement te vinden.

Reacties