Milco Abrahams Nationaal Kampioen Trampolinespringen




Op zaterdag 24 juni werd het jarenlange trainen van de 17 jarige Milco Abrahams beloond met een gouden medaille op het NK. Tijdens de Dutch Gymnastics Finals in AHOY Rotterdam vloog de trampolinespringer van gymnastiek vereniging Turnoss ver boven iedereen uit en wist hij de concurrentie ver achter zich te laten bij de junioren jongens in de A klasse. Eindelijk mag hij zich de allerbeste springer van Nederland noemen. 

Ook was er een gouden medaille voor Eline Huinink in de klasse jeugd meisjes D op haar eerste NK.
De synchroonspringers Loes Machielsen & Suzanne van Maasacker en Wyatt Abrahams & Jelle van Schaijk mogen zich ook de beste noemen. Zij gingen met goud naar huis in resp. de klassen junior meisjes C en jeugd jongens C. Voor de dames betekend dit een prolongatie van de titel.

Naast deze gouden medailles was er ook nog ander eremetaal voor de Osse gymnastiekvereniging. Zilver was er voor Femke v.d. Venne bij het synchroonspringen in de junior A klasse samen met haar synchroonpartner uit Ermelo en voor Fleur Machielsen in de klasse B senior dames individueel.

Brons was er voor Femke v.d. Venne individueel in de klasse junior meisjes A en voor Christy v.d. Zanden in de pupillen C klassen. Anke Broers wist beslag te leggen op de 3e plaats bij de junioren meisjes C. De synchroonspringers Eline Huinink en Riske v.d. Tuin werden 3e bij de jeugd D meisjes.

Al met al een zeer geslaagd NK trampolinespringen voor de Osse gymnastiekvereniging die met liefst 22 springers deel mocht nemen aan het NK van dit jaar.


Reacties