8 september VV Heeswijk Loop in Heeswijk Dinther


Nieuw in het Maasland Run Classic circuit!



Op zaterdag 8 september vindt in Heeswijk Dinther de VV Heeswijk Loop plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met voetbalclub VV Heeswijk en is nieuw in het Maasland Run Classic circuit. De organisatie heeft er uiteraard alles aan gedaan om van deze wedstrijd een mooi hardloopfestijn te maken en nodigt dan ook alle hardloopfanaten, jong en oud, beginners en gevorderden, van harte uit om deel te nemen.

Naast een 5 en een 10 kilometer is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdloop van 1 kilometer. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileum-prijs: een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk voor wie als 25e finisht op de 5 of de 10 kilometer.

De start van de 5 en de 10 kilometer is om 17:30 uur. De jeugdloop start om 17:00 uur. Voor de VV Heeswijk Loop kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven. Start- en finishlocatie is het clubhuis van VV Heeswijk op Sportpark De Balledonk, Droevendaal 6 in Heeswijk-Dinther. De kosten voor deelname aan de 5 en de 10 kilometer bedragen 4 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis.

Het tussenklassement, de foto’s en alle overige informatie over de MRC vind je op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl. Wil je het jubileum-shirt bestellen? Dat kan bij elke MRC-wedstrijd of door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost € 20,-.

Reacties