Open dag tennis én padel bij Tennispark De Krekel in Mariaheide



Op zondag 30 september vindt er bij tennispark De Krekel een gratis tennis én padelles plaats.
Van 12:00 tot 14: 00 uur wordt er een padel en tennisles verzorgd door trainster en oud Nederlands tennis Kampioene Hanneke Ketelaars.

Vanaf 17 jaar kun je aan een van de lessen of aan beide lessen deelnemen. Na afloop is er de mogelijkheid om nog “vrij” padel en/ of te tennissen en om informatie te ontvangen voor vervolg tennis- of padellessen. De padelles vindt plaats van 12:00 – 13:00 uur, tennisles van 13:00 – 14:00 uur.

Padel: voor vriendengroepen en bedrijfsuitjes
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en de 2e grootste sport in Spanje. Het is een soort combinatie tussen tennis en squash, waarbij je ook de glazen wanden mag gebruiken om de bal terug te slaan. Je speelt padel als dubbelspel met een net ertussen. Padel is een zeer toegankelijke sport, je speelt het spelletje al na een paar minuten. Doordat het zo toegankelijk is, zien we vele nieuwe gezichten op de padelbaan. Vriendengroepen en bedrijfsuitjes reserveren de padelbanen waarmee ze een super leuk en uniek uitje hebben.

Maak kennis met padel & tennis
Spreekt tennis en/ of padel je aan? Meld je aan voor de kennismakingsactie, je bent lid t/m december 2018 voor 30 euro. Middels dit lidmaatschap mag je onbeperkt tennissen binnen (2 banen), buiten (11 banen) en op de 2 padelbanen spelen. Kennismakinglessen Padel- en tennis worden gegeven vanaf 8 oktober.

AH Sportactie
Met de AH sportactie kun je gratis komen sporten bij De Krekel. Kijk op AHsportactie.nl


Aanmelden Open dag
Aanmelden voor de Open dag is mogelijk bij info@tennisparkdekrekel.nl of 0413-365691
Basisscholieren kunnen aanmelden via SjorsSportief voor padel en tennis. Meer informatie www.tennisparkdekreke.nl

Reacties