Verslag 1e ronde najaar competitie 2018 TTV Smash '73


Afgelopen week begon de najaar competitie van 2018.Helaas zijn een paar spelers uit het eerst en tweede team van afgelopen jaren gestopt met het spelen van competitie. Hierdoor zijn er nu  3 teams van ttv Smash’73 die deelnemen aan de competitie.

Team 1 bestaat uit Marco van de Ven, Nick van Grunsven, Michiel Hagen en René de Klijn. Het 1e team komt uit in de derde klasse en begonnen tegen Return Oss 3.
Helaas werden alle partijen verloren en werd het 10-0.
Team 2 bestaat uit Carlo van Dijk, Rob Damink, Zafer Gezgic, Martijn van de Schoot en Maarten Willemse. Dit was vorige competitiehelft het 3e team wat kampioen is geworden in de 6e klasse aangevuld met Martijn die vorig jaar in het 2e team speelde. Door het kampioenschap speelt het tweede team in de vijfde klasse.
Door het terugtrekken van een team uit de competitie moesten ze nog een week wachten voordat ze aan de bak mogen.

Team 3 bestaat uit Lia Boekemans, Ronald Zeijlemaker, Melek Gezgic en Sanja Backo. Het 3e team speelt in de 7e klasse.
Afgelopen vrijdag speelden ze tegen ROTAC’82 5 uit Rossum. Melek kon één wedstrijd winnen. Helaas werden de overige partijen verloren waardoor de eindstand 9-1 werd.

A.s. vrijdag 14 september wordt de volgende speelronde thuis gespeeld in “de wijde wereld”, Helmteken 24 in Uden. Voor wie wil kan hier een kijkje komen nemen.

Reacties