Verslag 2e ronde najaar competitie 2018 Smash ‘73



Team 1 kreeg afgelopen vrijdag Attaque 2 uit St Oedenrode op bezoek. Michiel begon de wedstrijd niet goed en verloor de eerste 2 sets. De derde en vierde set wist hij te winnen met 15-13 en 12-10. De tegenstander herstelde zich in de laatste set waardoor Michiel deze verloor met 9-11. De tweede partij werd gespeeld door Marco. Helaas verloor Marco deze wedstrijd. Hierna was het de beurt aan René. Hij kende de tegenstander want hij had hier al vaker tegen gespeeld. Toch verloor hij de eerste twee sets, maar hij herstelde zich en won uiteindelijk in vijf sets. Vervolgens speelde Michiel en René het dubbel en begonnen goed door de 1e twee sets te winnen. Maar helaas bleef het daarbij en verloren in 5 sets.

Hierna werden ook de volgende twee wedstrijden verloren door Marco en Michiel in 3 sets. Nu was het René die zijn tweede partij moest spelen. De 1e set werd verloren maar de volgende 3 gewonnen. De 8e wedstrijd was het de beurt aan Marco. Marco had eerder tegen hem gespeeld en won de wedstrijd in 4 sets. René won zijn laatste wedstrijd ook in vier sets. Michiel mocht de laatste wedstrijd spelen maar ook deze wist hij niet te winnen waardoor de eindstand 4-6 werd.

Voor team 2 was afgelopen vrijdag de eerste wedstrijd omdat een team zich terug heeft getrokken uit de competitie. Attaque 3 kwam op bezoek. Carlo beet het spits af maar verloor helaas in 3 sets. Vervolgens mocht Rob zijn 1e wedstrijd spelen, maar ook hij verloor in 3 sets.

Hierna was het Zafer die aan de beurt was. Hij begon goed en won de 1e set maar verloor de 2e set. De 3e set werd gewonnen met 11-7 en de 4e met 12-10 waarmee het eerste punt binnen was.
Carlo en Rob speelden het dubbel maar wisten dit ook niet te winnen. De 5e wedstrijd werd door Rob gespeeld, helaas was ook deze tegenstander te sterk. Hierna wisten Carlo en Zafer hun wedstrijden te winnen waardoor de stand 3-4 werd.  De volgende 3 wedstrijden werden helaas ook verloren waardoor de eindstand 3-7 werd.

Bij het derde team kreeg Kruiskamp’81 4 op bezoek. Sanja begon de avond goed door de 1e set te winnen. Maar helaas is werd toch nog verloren. Melek begon ook goed en wist dit ook vol te houden en won haar partij. Vervolgens was het de beurt aan Lia. Helaas was voor Lia geen eer te behalen en verloor.

Voor het dubbel werden Sanja en Melek in stelling gebracht. Ze wisten helaas maar 2 sets te winnen en verloren het dubbel.
De volgende wedstrijden van de drie dames werden in drie sets verloren. DE laatste wedstrijd van Melek begon weer goed door de 1e set te winnen maar dat was het dan ook en verloor in 4 sets. Lia haar laatste wedstrijd van de avond werd ook verloren. De laatste wedstrijd van de avond werd gespeeld door Sanja. Ze verloor de eerste twee sets maar kwam sterk terug en won de derde en vierde set. Het kwam dus aan op de laatste set. Zo goed als ze de vorige twee sets speelde lukte helaas niet meer en verloor helaas ook de laatste wedstrijd. Hierdoor eindigde het in 1-9.
A.s vrijdag worden door alle drie de teams een uitwedstrijd gespeeld.

Reacties