Verslag 3e ronde najaar competitie 2018 Tafeltennisvereniging Smash'73



Afgelopen week werd de 3e ronde gespeeld van de najaar competitie 2018. Het eerste team ging op bezoek bij Schijndel 1. Schijndel begon sterk aan de wedstrijd, de eerste wedstrijden werden verloren. Hierna werd het dubbel gespeeld waarin Marco en Nick goed speelden maar uiteindelijk in vijf sets verloren.

Meteen na het dubbel mocht Nick zijn tweede wedstrijd spelen. Nick zat nog in de goede flow en won dan ook in drie sets. De hier opvolgende wedstrijd kwam Michiel in actie, hij bood goede tegenstand wat resulteerde in 5 sets. Maar helaas werd de laatste set verloren.
Met een 5-1 achterstand was het de beurt aan Marco. In 3 sets wist hij te winnen en bracht het moraal weer terug in het team. Desondanks werden de volgende partijen verloren wat resulteerde in een eindstand van 2-8.

Het tweede team reisde af naar Unicum uit Geldrop. Na het inspelen mocht Carlo het spits afbijten. Carlo kreeg geen grip op de wedstrijd en verloor in 3 sets. De tweede wedstrijd was het de beurt aan Rob. Maar ook Rob kreeg het niet voor elkaar om de wedstrijd te winnen. Hierna was het de beurt aan Martijn. Hij begon goed door de 1e set te winnen maar verloor wel de 2e set. In de hierop volgende sets stelde hij orde op zaken en won.
Het dubbel door Rob en Martijn werd verloren en ook de 5e partij door Carlo werd ook een verliespunt. De 6e wedstrijd kwam Martijn weer in actie. Hij won de wedstrijd waarmee hij het goede voorbeeld aan Rob die ook zijn volgende wedstrijd wist te winnen. Intussen was het dus 3-4 geworden en was dus nog alles mogelijk.
Het was nu de beurt aan Carlo om het gelijk te maken, maar helaas gebeurde dat niet en ook de laatste 2 wedstrijden wist men niet te winnen. Eindstand 3-7.

Het derde team ging naar Never Despair in Den Bosch. Het team begon redelijk sterk aan de wedstrijden maar zowel Ronald, Sanja als Melek verloren hun eerste wedstrijd. Het dubbel werd gespeeld door Melek en Sanja. Ondanks dat beide dames goed speelden werd er toch verloren. Ook de volgende 3 enkel partijen werden verloren waardoor  de tussenstand 7-0 was.
Uiteraard wilden ze punten scoren. De eerste die dit ging proberen was Sanja. Sanja speelde weer goed en won haar wedstrijd in 5 sets. Hierop was het de beurt aan Ronald. Hij speelde ook goed maar wist helaas toch niet te winnen. De laatste wedstrijd van de avond was voor Melek. Ze liet er geen gras over groeien en wist het tweede punt in 3 sets binnen te slepen. Eindstand 2-8.

Reacties