Debuut Kevin van Erp bij bekerzege heren Olympia'89/DOS'80 tegen Oliveo

PIJNACKER - De handballers van Olympia'89/DOS'80 zijn doorgedrongen tot de volgende landelijke bekerronde. De Osse eerstedivisionist versloeg woensdagavond Oliveo, de nr. 4 van de tweede divisie B, met 24-31 na een ruststand van 12-12.

Voor Kevin van Erp, afgelopen weekeinde 17 jaar geworden, was het een speciale wedstrijd. Hij maakte als vierde junior dit seizoen zijn debuut in het eerste team, waar zijn vader Frans trainer is en broer Jordi opbouwer. Kevin maakte bij afwezigheid van Harm van Iperen zijn minuten op de cirkel. En hij scoorde ook nog eens, in de eerste helft. Hoogtepunt van de wedstrijd was de rake treffer die Geert van de Goor samen met Jordi van Erp (assist) produceerde met een vlieger.

Oliveo - Olympia'89/DOS'80 24-31 (12-12). Scores Olympia:  Frank Loeffen 8, Chiel van Iperen 7, Frennie Bens 4, Geert van de Goor 5, Jordi van Erp 3, Kevin van Erp 1, Twan van Iperen 1, Erik Loeffen 1, Olaf Langens 1.