Osse trampolinespringer Milco Abrahams Nationaal Kampioen Trampolinespringen voor clubteams

Kampioenen eredivisie gezamenlijk op het podium met Milco Abrahams uiterst rechts op de 1e plaats

Gymnastiekvereniging Turnoss 3e in eerste divisie.

Op zaterdag 8 december werden in Alkmaar de nationale kampioenschappen trampolinespringen voor teams gehouden. Milco Abrahams deed dit jaar voor het eerst mee met een team van Flik-Flak Den Bosch en wist direct de nationale titel te behalen in de ere divisie samen met Luuk Swinkels, Jackie Lionahr en Senna v. Gelder. Na de voorronde stond het team nog 2e, maar in de finale ronde zetten alle springers een top oefening neer wat resulteerde in het goud. Het eerste team van gymnastiek vereniging Turnoss werd 3e in de eerste divisie. Fleur Machielsen, Marytt Abrahams, Femke v.d. Venne en Madelief Markx haalden mede door een uitstekende finaleronde het brons.

In de 2e divisie werd er een 5e plaats behaald in de finale door het team van Anke Broers, Suzanne v. Maasacker, Nina Kieboom en Eline Huinink.

In de 3e divisie was er een 4e plaats in de voorronde, waardoor Priscilla v.d. Hanenberg, Naomi Manders, Indy v.d. Donk en Kelis Hagens net de finale miste.

Van links naar rechts Madelief Markx, Marytt Abrahams, Fleur Machielsen en Femke v.d. Venne