Vervroegde Kerst voor De Korfrakkers in wedstrijd tegen Prinses Irene

Erp, zondag 23 december. De laatste wedstrijd van 2018 werd in Erp gespeeld, tegen Prinses Irene.

Om 14.30 uur werd de wedstrijd ingefloten en het was Prinses Irene dat de wedstrijd opende met een strafworp. Het werd 0-2 en daarna begonnen de dames uit Erp aan hun score. Het lukte Prinses Irene om hun voorsprong vast te houden tot 2-4.  Daarna maakte De Korfrakkers een inhaalrace waardoor de score naar een voorsprong van 7-4 veranderd werd. Beide teams bleven scoren waardoor in de eerste helft veel doelpunten te noteren vielen. De rust werd met een 11-7 voorsprong voor De Korfrakkers ingegaan.

Kort na het begin van de 2e helft moest de wedstrijd helaas gestopt worden in verband met technische problemen met de schotklok. Het lukte niet om de schotklok te repareren, dus de wedstrijd moet op een ander moment uitgespeeld worden (datum nog onbekend). Voor beide teams dus een raar einde.

Voor zover nu staat de volgende wedstrijd van De Korfrakkers op 13 januari gepland, uit tegen Swift. Wij willen iedereen alvast fijne feestdagen wensen en een goed, gezond en sportief 2019.