27 februari start cursus Run to the Start bij AV Oss ’78


Samen trainen voor de Marikenloop, de Vestingloop of De Maasdijk


Op 27 februari start bij AV Oss ’78 de hardloopcursus Run to the start. Deze cursus bereidt je in 13 weken voor op jouw deelname aan de Marikenloop, de Vestingloop of de Maasdijk over 5, 10 of 15 kilometer. Een enthousiaste en ervaren trainer helpt je op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. Iedereen die een kwartier of langer kan hardlopen zonder te wandelen, kan deelnemen aan deze cursus. Wees er snel bij, want vol is vol!

De cursus wordt verzorgd door een deskundige trainer die je dertien weken lang begeleidt en coacht. Je traint 1x per week gezellig samen met een groep en daarnaast train je nog 1 of 2x per week zelfstandig op basis van een trainingsschema. De groepstrainingen zijn gericht op looptechniek, spierversterking en uithoudingsvermogen. Maar je krijgt ook tips over blessurepreventie, kleding, schoeisel en voeding. Met de cursus Run to the Start ben jij er straks helemaal klaar voor!

De trainingen vinden plaats op woensdagavond op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss en starten op 27 februari. Je kunt kiezen uit twee tijdstippen: van 18:00 tot 19:15 uur of van 19:30 tot 20:45 uur. De kosten voor deelname bedragen 49 euro, inclusief video-opnamen en een hartslagtest. Aanmelden kan per e-mail naar RTTS@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voorkeur voor trainingstijdstip (18:00 uur of 19:30 uur). Voor meer informatie kun je contact opnemen met je trainer Ruud Scholte 06-37301202.

Reacties