De Korfrakkers wint van Prinses Irene

Dinsdag 22 januari klonk om 20.30 uur het fluitsignaal van de thuiswedstrijd tegen Prinses Irene. Eerder was de wedstrijd in de tweede helft gestaakt omdat de schotklok niet meer werkte.

De wedstrijd begon zeer goed aan Erpse kant. Pas in de 10e minuut kon Prinses Irene scoren en bracht de stand op 6-1. De Korfrakkers scoorden uit mooie aanvallende acties. Prinses Irene kon niet bijbenen. Net voor rust begon Prinses Irene met scoren uit veelal afstandsschoten en kroop dichterbij. De ruststand werd 16-10.

In de tweede helft begon het meer en meer op een veldslag te lijken. Veel overtredingen en veel onrust aan twee kanten in het veld. De Korfrakkers kon wel steeds voorblijven, maar Prinses Irene kwam beter uit de verf in deze fase. Voor de korfballiefhebber was het heel jammer dat het aanvallende korfbalspel ondergeschikt werd. De eindstand werd met een laatste afstandsschot van De Korfrakkers bepaald op 22-17. De twee punten waren in Erp gebleven.