Biljartnieuws BC Zeeland week 5


BC Zeeland 1 - BC D’n Brouwer 6 (Mariaheide) 25 - 30   
BC Zeeland 2 - BC Reek 2 (Reek) 23 - 24
BC Zeeland 3 - Moira 1 (Lith) 24 - 17
BC Zeeland 4 - Germenzeel 1 (Uden) 24 - 28
De Zwaan 3 (Schaijk)     - BC Zeeland 5 30 - 22
’t Centrum 2 (Berghem) - BC Zeeland 6 28 - 23
DVK 2 (Haren) - BC Zeeland 7 26 - 25

Open Nederlands Kampioenschap Driebanden Dames


Biljartvereniging Almere '83 organiseert van vrijdag 22 februari t/m zondag 24 februari, samen met de KNBB, het Open Nederlands Kampioenschap Driebanden klein voor dames. Dit evenement wordt voor de 3e keer gehouden en de Nederlandse top was er al weer vroeg bij om zich aan te melden voor dit evenement.

Wie er ook vroeg bij was, was Jeannette Habraken van biljartclub Zeeland uit Zeeland. Zij zal zich van haar beste kant laten zien en proberen om een zo hoog mogelijke eindklassering te behalen.
Wij wensen haar in ieder geval veel succes met het spelen van dit kampioenschap!

De provincie Flevoland is deze keer met 6 deelneemsters ruim vertegenwoordigd en er zijn zeker kanshebbers bij voor de titel.
Het goud ging vorig jaar opnieuw naar Gerrie Geelen van biljartvereniging BVV 1939 uit Terneuzen. Zij zal haar uiterste best doen om haar titel te prolongeren.
Er wordt gespeeld in 7 poules waarna de beste 32 speelsters doorgaan naar de knock-out fase. Deze toernooi opzet zorgt voor veel wedstrijdspanning en is een succesformule gebleken.

De jubilerende Biljartvereniging Almere '83 is één van de geschikte locaties in Nederland waar een groot biljart evenement als dit gehouden kan worden.

De aanwezigheid van 9 biljarts samen met de uitgebreide horeca faciliteiten en kleedruimtes zijn een belangrijke factor om het NK een succes te maken.
Het driebanden is één van de meest interessante spelsoorten om te zien.

Locatie:                      Sportpark Annapark bij BV Almere '83, Sas v Gentlaan 10-12 in Almere
Aanvang alle dagen:  10.00 uur

Voor meer info bezoek https://www.bv-almere83.nl/

Reacties