Wedstrijd DDW tegen De Korfrakkers: Bloedstollend spannend



Reusel, zondag 3 februari. Deze wedstrijd in de topklasse beloofde een mooie wedstrijd te worden. DDW is de laatste wedstrijden weer in de winning mood en willen hun plek richting de kruisfinales veilig spelen. Voor De Korfrakkers, dat nog ongeslagen is, was het zaak om het korfbalniveau te handhaven.

DDW startte sterk en scoorde uit de eerste aanval, maar De Korfrakkers kwam meteen de volgende aanval terug met de gelijkmaker. DDW kwam en bleef op voorsprong, maar De Korfrakkers bleef heel dichtbij; de volgende gelijkmaker kwam bij 5-5 en vervolgens kon De Korfrakkers doordrukken. Vooral omdat de verdediging de druk op DDW opvoerde, waarbij DDW in de houdgreep kwam te zitten. Met een stand van 6-9 floot scheidsrechter Winter voor het rustsignaal.

Meteen na rust ging DDW volop in de aanval en kon terugkomen tot 9-9. Vanaf dat moment ging de score over en weer. Tot het einde van de wedstrijd toe waren er twee teams die er met de winst vandoor zouden kunnen gaan. Op de stand van 14-14 klonk het laatste fluitsignaal; de wedstrijd was in evenwicht. Weinig doelpunten, maar voor het publiek een hele aantrekkelijke, spannende wedstrijd
De strijd richting de kruisfinales is in de topklasse in volle gang en elke wedstrijd die nu nog op het programma staat, zal mede bepalen wie er bij de eerste vier gaan eindigen. De Korfrakkers heeft hiervoor de beste papieren en voert de ranglijst aan.




Reacties