Trampolinespringers 3e divisie Turnoss plaatsen zich voor NK



Zaterdag 18 mei hebben 12 trampolinespringers van gymnastiekvereniging Turnoss zich weten te plaatsen voor het NK trampolinespringen in de 3e divisie dat op 22 juni gehouden wordt in AHOY Rotterdam. Tijdens de laatste plaatsingswedstrijd van regio Zuid in Den Bosch wisten de Osse springers diverse podiumplaatsen te behalen en behaalde daarmee voldoende punten om zich te kwalificeren. Mare Teunissen, Indy v.d. Donk, Loes Machielsen, Caitlyn Jacobs, Jessie van Driel, Priscilla van den Hanenberg, Puck v. Casteren en Koen van Helden mogen zich 22 juni individueel gaan meten met de rest van Nederland. Puck van Casteren & Guusje van Casteren, Kelis Hagens & Naomi Manders, Caitlyn Jacobs & Loes Machielsen, Indy v.d. Donk & Priscilla van den Hanenberg en Mare Teunissen & Mirthe van Hest hebben zich geplaatst voor het NK synchroonspringen.

Zaterdag 25 mei is de laatste plaatsingswedstrijd voor de Ere-, 1e, en 2e divisie. Deze wedstrijd wordt gehouden in de Rusheuvel sporthal in Oss. Alle nationale toppers uit regio Zuid zullen hierbij aanwezig zijn, waaronder de Nationaal kampioen bij de jeugd van 2018, Milco Abrahams. Milco heeft zich door goede resultaten bij eerdere kwalificatiewedstrijden reeds verzekerd van deelname aan het NK en gaat dit jaar proberen voor het eerst de titel bij de senioren in de wacht te slepen. De 18 jarige Osse trampolinespringer heeft dit jaar al een aantal keer een eerste plaats behaald en ook heeft hij zich reeds weten te kwalificeren voor het WK dat eind november / begin december gehouden wordt in Tokyo Japan.
Voor de overige sporters van de Osse gymnastiekvereniging zal het er op of er onder worden. Ze hebben nog 1 goed resultaat nodig om zich definitief te kunnen plaatsen voor het NK.



Reacties