Begin September start 'Sportief Wandelen' bij AV Oss ‘78


Sportief wandelen is: Gezellig samen fit blijven!

Sportief Wandelen bij A.V.Oss`78 is de ideale activiteit voor iedereen die fit wil blijven en gezellig samen met anderen zijn conditie wil verbeteren of op peil wil houden. Het nieuwe wandelseizoen start op maandag 2 en woensdag 4 september met kennismakingslessen waarin alle onderdelen van Sportief Wandelen aan bod komen.

Sportief Wandelen is meer dan een wekelijks wandelingetje: er wordt onder leiding van gediplomeerde trainers ook gewerkt aan het verbeteren van conditie, houding en techniek. De trainers zorgen voor een verantwoorde trainingsopbouw, waardoor de kans op blessures gering is. 

Twee niveaus
Er is keuze uit trainingsgroepen op twee verschillende niveaus: maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur voor wie een stevig tempo aan kan en woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur voor wie het wat rustiger aan wil of moet doen. 

Maandagavond
De trainingen op de maandagavond vertrekken van april t/m juli vanaf De Naaldhof of De Geffense Plas. Van september t/m maart wordt er getraind op de atletiekbaan van AV Oss ’78 en in de omliggende woonwijken. 

Woensdagmiddag
Op woensdagmiddag wordt er op een rustiger niveau getraind en alleen op de atletiekbaan. Deze training is speciaal bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtsklachten, astma, obesitas, diabetes of COPD die graag aan hun conditie willen werken. En omdat er alleen op de baan wordt getraind is er altijd een mogelijkheid om tussendoor even te rusten. 

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.avoss78.nl of bel Gerard Vlaardingerbroek (0412-650394) of Jan Toirkens (0412-632805) voor informatie over de maandagavondgroep of Geertje Rezelman (0412-648380) voor informatie over de woensdagmiddaggroep. Belangstellenden kunnen altijd drie keer gratis mee wandelen om kennis te maken en de sfeer te proeven alvorens lid te worden.

Reacties