Zondag 15 september Rusheuvelloop in Oss


Laatste wedstrijd Maasland Run Classic circuit 2019 


Op zondag 15 september wordt vanaf Sportpark de Rusheuvel in Oss de laatste wedstrijd gelopen van het Maasland Run Classic circuit 2019: de Rusheuvelloop. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking met prijzen voor de top drie van die dag en voor de winnaars van het totaalklassement.

De 5 en de 10 kilometer starten beide om 10:00 uur. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in het clubhuis van AV Oss ’78 in de Rusheuvelstraat. Deelname kost 5 euro. Meer informatie over de Rusheuvelloop en het Maasland Run Classic circuit 2019 is te vinden op www.maaslandrunclassics.nl. Daar zijn ook alle uitslagen en het tussenklassement te vinden.

Hardloopfanaten die niet terugdeinzen voor een herfststorm of een modderig parcours kunnen vanaf zondag 20 oktober hun hart weer ophalen. Dan start namelijk de Geert Peters Cross Competitie 2019-2020 met de Docfacross in Oss. De flyer met alle informatie over de crosscompetitie kun je binnenkort downloaden op www.avoss78.nl.

Reacties