Team Sense for Innovation blijft strijden voor het kampioenschap

Afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd tussen Team Sense for Innovation en HTC uit Hoofddorp. Een HTC  die het (als promovendus uit de 3e divisie) verrassend goed doet in de 2e divisie.

TTV Maashorst kon niet in haar sterkste opstelling spelen omdat Shuohan Men en Rachel Gerarts beiden moesten uitkomen in de dames eredivisie topwedstrijd Den Helder tegen Heerlen. TTV Maashorst verscheen aan de start met Jos Verhulst, Han Gootzen en Rico Baars. HTC verscheen aan de start met Tony Huoxan, Rodrigo Escobar Ramirez en de talentvolle Brent Bakker.

Na een bloedstollend spannende wedstrijd tussen Han en Rodrigo wist Han het eerste punt te scoren. Gevolgd door winst van Jos en een verlies van Rico was de tussenstand 2-1. En dan het de beurt aan het heel belangrijke dubbelspel. Jos en Han speelden tegen Rodrigo  en Brent. Het werd een belangrijke 3-1 overwinning voor onze mannen.
Jos won aansluitend en was de tussenstand 4-1. Maar helaas kwam HTTC sterk terug in de strijd en pakte de tweede helft van de wedstrijd de meeste partijen, met een 5-5 eindstand tot gevolg.

De concurrerende tegenstanders in de 2e divisie, speelde (ook) gelijk tegen elkaar. TTV Maashorst heeft na de eerste competitie helft een voorsprong van 8 punten en ligt hiermee goed op koers voor het kampioenschap.