Off Day TTV Maashorst vaandelteam Team Sense for Innovation tegen ENTAC


Team Sense of Innovation had een reële kans om afgelopen weekend al het Kampioenschap in de 2e div B van de competitie NTTB binnen te halen. Echter dan had er stevig gewonnen moeten worden van tegenstander ENTAC uit Enschede. Echter……Jos Verhulst meldde zich donderdag definitief af voor de wedstrijd  wegens een kuitblessure.

Als klap op de vuurpijl arriveerde Maashorst speelster Rachel Gerarts zich in Uden op de parkeerplaats bij de speelzaal van Maashorst. Maar ze verstapt zich bij het uitstappen uit de auto en het schiet in haar lies. De wedstrijd start dus met  2 blessures binnen het topteam van TTV Maashorst. Han Gootzen en Rico Baars nemen de plaats van Jos en Rachel in.

Er werd veel strijd geleverd door TTV Maashorst, maar de matchpunten werden verspeeld. Waardoor de middag afgesloten werd met een uitslag van 2-8 voor Enschede. De concurrent verspeelde ook 5 punten zodat SKF nog steeds 13 punten achter staat op ons team uit Uden.

TTV Maashorst hoopt komende zaterdag tegen SKF met de sterkste formatie Jos, Rachel en Shuohan te kunnen aantreden in Veenendaal. En het kampioenschap in de 2 divisie B kunnen vieren. Met promotie naar de 1e divisie van de NTTN Competitie behoort TTV Maashorst bij de beste 16 tafeltennisteams van Nederland!



Reacties