Team Sense for Innovation op koers voor kampioenschap!



Team Sense for Innovation heeft middels een maximale 10-0 score tegen Hilversum een flinke stap gezet naar de titel voor najaar kampioenschap in de 2e Divisie. 

ShuoHan Men, Jos Verhulst en Rachel Gerarts wonnen alle enkel spelen en het dubbelspel. Het kwaliteit verschil was te groot. Opvallend was het goede spel van Rachel Gerarts tegen Hilversum die ook al een sterk landelijk ‘Masters' toernooi gespeeld had.

Met nog een thuis wedstrijd te gaan op 16 november tegen ENTAC, wordt de doelstelling voor TTV Maashorst verwezenlijkt. Of op 16 november tijdens de thuiswedstrijd tegen Entac of op 23 november in de uit wedstrijd tegen SKF in Veenendaal, zal de kampioenstitel in de 2e Divisie behaald gaan worden. TTV Maashorst gaat haar doelstelling van promotie naar de 1e Divisie in hun eerste seizoen halen. Een sterke basis voor de Club om het ambitieuze toekomstplan voor de komende 3 jaren in te vullen.

Op 16 November staat de wedstrijd tegen ENTAC uit Enschede op het programma en wel om 15.00 uur in de sportzaal van De Wijde Wereld in Uden-Zuid.


Reacties