31 augustus VV Heeswijk Loop in Heeswijk Dinther


Op zaterdag 31 augustus vindt in Heeswijk Dinther voor de tweede keer de VV Heeswijk Loop plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met voetbalclub VV Heeswijk en is de achtste in het Maasland Run Classic circuit 2019. Naast een 5 en een 10 kilometer is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdloop van 1 kilometer. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking.

De start van de 5 en de 10 kilometer is om 17:30 uur. De jeugdloop start om 17:00 uur. Start- en finishlocatie is bij het clubhuis van VV Heeswijk op Sportpark De Balledonk, Droevendaal 6 in Heeswijk-Dinther. De kosten voor deelname aan de 5 en de 10 kilometer bedragen 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis.

Voor de VV Heeswijk Loop kan worden ingeschreven op evenementen@vvheeswijk.nl, o.v.v naam, geboortedatum en afstand, maar ook op de dag zelf tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in het clubhuis van VV Heeswijk. Kijk op www.maaslandrunclassics.nl voor meer informatie over het Maasland Run Classic circuit 2019 en voor alle uitslagen en het tussenklassement.

Reacties